onsdag 4 juni 2014

Frukosttips med kvarg och passionsfrukt

För alla som skulle sätta ett like på en god frukost har jag här min nyaste uppfinning.. Så grymt god. Söt, syrlig och knaprig!


Kvargfrulle med passionsfrukt och nötcrunch

1½-2 dl lättkvarg
1 passionsfrukt
1 msk honung
½ dl hackade pekannötter (eller annan favorit)
½ dl havregryn

Gör såhär

  1. Hacka nötterna grovt.
  2. Häll ner nötter, honung och havregryn i en het stekpanna
  3. Rör runt i ungefär en minut och häv upp nötcrunchet på en tallrik för att svalna något
  4. Blanda under tiden kvarg med passionsfrukt
  5. Tillsätt crunch på toppen och ät!

Psst.. ett tips vid inköp av passionsfrukt. Känn ordentligt på den i affären. Är den ovanligt lätt eller skrumpen är den inget att ha!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar